Miercuri, Decembrie 17, 2008, 01:55 PM 

Concursul 'Tinere sperante europene ale inovarii'

Innovact a lansat editia a 7-a a Concursului Tinere sperante europene ale inovarii (Espoirs Europeens de l'Innovation / European Young Entrepreneurs Awards) deschis tinerilor intreprinzatori din Europa.

Obiectivul concursului este evidentierea si participarea la finantarea celor mai bune proiecte antreprenoriale ale studentilor sau tinerilor cercetatori. 
La editia de anul trecut, un cercetator roman a ajuns in finala concursului, cu un proiect in domeniul biotehnologiei.

Grup tinta
Aceasta initiativa urmareste stimularea spiritului de initiativa al tinerilor. Orice tanar poate participa, in echipa sau individual, indiferent de produs, activitate sau de etapa in care se afla proiectul - in curs de realizare sau deja implementat.

Concursul ofera celor care au proiecte de creare a unei activitati ocazia de a-si construi un demers antreprenorial si de a-si prezenta ideile in fata unui juriu de profesionisti.

Juriul este prezidat de catre Luuk BORG, directorul Secretariatului General al Eureka si responsabil al programului de finantare european Eurostar. 

Laureatii concursului vor fi premiati in cadrul formului Innovact, pe data de 24 martie 2009 . Ei vor primi 3000 euro pentru premiul intai si cate 1500 euro pentru locurile 2 si 3.

Cei 30 de finalisti vor fi de asemenea invitati sa participe gratuit la cea de a XIII-a editie a Forumului European al Tinerei intreprinderi Inovante - Innovact 2009, care va avea loc pe 24- 25 martie 2009 la Reims (Franta). Cu aceasta ocazie ei vor putea sa-si prezinte proiectul pentru a fi ajutati sa-l dezvolte si vor intalni 4000 de profesionisti din 20 de tari diferite si 220 de tinere intreprinderi inovante din intreaga Europa.

Termene limita
Dosarele de candidatura trebuie trimise pana la data de 14 ianuarie 2009, exclusiv prin e-mail, pe adresa: amandine.bebi@verbatim-communication.fr

Informatii suplimentareComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Str. Nicolae Titulescu Nr. 2,
CARPATEX
- corp adminstrativ, etaj 2,
Brasov 500010

ALBA BRASOV COVASNA 
HARGHITA MURES SIBIU

Cautare

Categorii

Guvern

ADR centru

Fonduri Structurale

edu

Euractiv

caleidoscop

pontweb

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare